Menu

A1.1 Spansk for begyndere - online flex

Start
torsdag 12. september
Pris
kr. 2.160
Nedsat pris
kr. 2.000
Lektioner
27
Start 12.09.2024
Periode 12.09.2024 til 14.11.2024
Lektioner 27
Hold nr.: 1302-24
Underviser Master of Arts Isabel Cuc Bernabé
 
Sted online
Lokale Zoom
Tid tor 19.15 - 20.55
Pris kr. 2.160
Nedsat pris kr. 2.000
Tid tor 19.15 - 20.55

Få en spansk forsmag på den gode rejse - hjemmefra
Et kursus for dig, der slet ikke kan spansk, men gerne vil lære lidt, før du næste gang skal til et spansktalende land. Vi lover, at din rejse bliver sjovere, når du kan en lille smule spansk.
På kurset lærer du fx at


  • sige goddag og farvel

  • præsentere dig selv

  • tale om familie

  • fortælle, hvad du kan lide og hvorfor

  • stille og svare på spørgsmål

  • forklare, hvorfor du gerne vil lære spansk



Måske skal du rejse til Spanien eller Latinamerika? Så skal du kunne de rigtige hilsner og vide, hvornår du skal være dus eller Des. Du skal også have styr på den spanske udtale, så den arbejder vi meget med helt fra starten af. Vi øver også tal, datoer og at sige ja eller nej tak til noget, så du kan have gode samtaler på spansk - også som begynder.
Det er sjovt at lære spansk, når du taler om dig selv og dit liv - og spørger andre om deres, så det arbejder vi meget med. Det er også sjovt samtidig at lære mere om den spansktalende verden og spændende steder at rejse hen, så vi læser og taler bl.a. om Mexico, Guatemala og ruten Panamericana på langs af det amerikanske kontinent.

Studieskolen - når du vil tale sproget
Et af kendetegnene ved at lære sprog på Studieskolen er, at vi ofte tiltrækker kursister, der virkelig vil lære sproget, og derfor møder velforberedte op.
Samtidig er fokus på, at du lærer at tale sproget. Derfor foregår al undervisning på spansk, medmindre der er en god grund til andet. For hvorfor tale dansk, når vi kan tale spansk? På begynderkurset lærer du blandt andet at bøje verberne i nutid, så du lærer at tale korrekt fra starten. Men fokus er primært på det levende, spanske sprog.
Netop fordi det er så vigtigt, at du taler mest muligt, suppleres klasseundervisningen ofte af gruppearbejde eller arbejde to og to.

Lærebøger
Nos vemos hoy 1 Edición para estudiantes ISBN 9788418625169 (grundbog) og
Nos vemos hoy 1 Cuaderno de ejercicios ISBN 9788418625183 (øvebog) fra forlaget Difusión.
Vi læser kapitel 1-3. Du kan købe bøgerne hos academicbooks.dk.

Teknikken arbejder for dig
Du behøver ikke være en teknikhaj for at deltage, men din oplevelse af undervisningen bliver bedst, hvis dit webkamera og din mikrofon er af en rimelig kvalitet.
Som onlinekursist deltager du i undervisningen i Zooms virtuelle klasseværelse, hvor du både kan tale med din underviser, række hånden op og arbejde i mindre grupper med de andre kursister.
Undervisningen består af 3 lektioner a 45 minutter.
Den første undervisningstime er fleksibel, og du kan lægge den, helt når du vil før de næste to timer. Her arbejder du selv med en række materialer, som underviseren giver dig, så du er klædt på, til du møder de andre i 'klassen'.
De to undervisningstimer i 'klassen' er selvfølgelig opdelt af et frikvarter, hvor du kan småsnakke med underviseren eller dine medkursister online, ligesom hvis der havde været tale om et fysisk kursus.

Få samlet overblik over kurset og materialerne
Du får adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:

  • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

  • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister

  • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kurset



Description in English
Spanish for beginners - speak Spanish from day 1
If you don't speak any Spanish at all and would like to, then this is the course for you. By the end of the course, you will be able to have small conversations in Spanish about yourself and your family. You will also learn numbers, months and greetings in Spanish. And you will learn to spell out words.
We focus on speaking as much Spanish as possible in class, so it's okay if you don't speak much Danish. And you can even buy an English version of the textbooks. Please note that the course is taught online.

Teaching material in English:
Nos vemos hoy 1 A Spanish course for English speakers ISBN 9788419273161 (student's book) and
Nos vemos hoy 1 A Spanish course for English speakers ISBN 9788419273178 (work book) from the publishing company Difusión.
We will study chapters 1-3. You can either buy the books online at academicbooks.dk or at their shop.
Der er 10-12 kursister på holdet.
Forberedelsestid: Ca. 2 timer om ugen.

Isabel Cuc Bernabé

Isabel Cuc Bernabé kommer fra den smukke gamle by Campeche på Yucatán-halvøen i Mexico, hvor hun voksede op i en traditionel mayafamilie. Hun har boet i København i mere end 12 år, hvor hun har undervist i spansk. Hun har en bachelor i spansk sprog og litteratur og en master of arts i latinamerikastudier fra Universidad Nacional Autónoma de México.

Isabel fortæller:
“Jeg har et langt navn, men du er velkommen til at kalde mig Isa. Jeg har arbejdet mange år som gymnasielærer i spansk og litteratur i Mexico City, samt på universiteter i Mozambique og Nicaragua. Desuden har jeg gennem mange år undervist i spansk som fremmedsprog i både Mexico og Danmark. Jeg flyttede til Danmark for første gang i 2001 og har boet her i to perioder. Jeg er dybt passioneret omkring spansk og latinamerikansk sprog og kultur, og jeg inddrager litteratur, film, musik, dans og meget andet i min undervisning. Jeg brænder for at undervise, og jeg elsker at se, hvordan mine kursister lærer at kommunikere på spansk og tilegner sig ny viden om Spaniens og Latinamerikas kultur og historie."

Tips til at lære spansk:

”Tal så meget du kan, hav det sjovt, syng, skriv. Og øv dig meget med så mange mennesker som muligt.”
Vis mereVis mindre

A1.1 Spansk for begyndere - online flex

12. september - 14. november

Tilmeld