Menu

A2.1 Spansk for let øvede

Start
onsdag 13. november
Pris
kr. 1.665
Nedsat pris
kr. 1.505
Lektioner
27
Start 13.11.2024
Periode 13.11.2024 til 22.01.2025
Lektioner 27
Hold nr.: 2320-24
Underviser cand.scient.soc. Flavia Oregon
 
Sted Vognmagergade 8, 2. sal
Lokale V207
Tid ons 17.30 - 20.00
Pris kr. 1.665
Nedsat pris kr. 1.505
Tid ons 17.30 - 20.00

Tal om din hverdag på spansk
På kurserne for let øvede er fokus selvfølgelig på, at du får øvet dig og trænet det spansk, du har lært. Derfor taler vi spansk, hver gang det kan lade sig gøre. Og særligt her på spanskkurserne for let øvede kan vi gennemgå meget på spansk.
Du får mere øvelse i at fortælle på spansk i nutid og lidt i datid, så du kan fortælle om, hvad der er sket, og hvad du har lavet. Vi øver også sætninger, så du kan fortælle, hvad du har lyst til i fremtiden.

Vi taler om mange forskellige emner, fx:


  • boliger - hvordan de ser ud, og hvilke ting, der typisk er i en bolig

  • boligformer - der er mange måder at bo på i Spanien og Latinamerika. Udover de typiske boligformer ser vi eksempler på bæredygtige og økologiske måder at bo på. Og ikke mindst nogle originale måder, fx læser vi om personer, der bor under jorden, i en container eller i en togvogn

  • mennesker - deres karaktertræk og hvordan de opfører sig



Vi laver sjove sproglige øvelser, fx "Jeg kan ikke leve uden". Vi ejer mange ting, men nogle er måske overflødige. Hvilke ting har særlig betydning for os? Hvad kan vi ikke leve uden? Det er en god måde at repetere - og lære nye - gloser på.
Grammatisk arbejder vi med tillægsord og forholdsord.
Vi kommer så langt, vi kan, på spansk, og efter behov gennemgår vi grammatikken på dansk.
På kurset møder du typisk mennesker, der rejser eller har planer om at rejse til Latinamerika eller Spanien, har spansktalende familie eller partner, interesserer sig for sprog, er optaget af kultur og samfundsspørgsmål eller blot vil lære spansk. Vores kursister har et højt fremmøde og er meget optaget af at lære spansk i en god atmosfære, hvor der er let til smil, hvis grammatikken eller udtalen driller.

Få samlet overblik over kurset og materialerne
Du får adgang til Moodle, der er vores online læringsplatform. Her har du et samlet overblik over hele kurset. Du har også kontakt med de andre kursister, og I kan tale om, hvad der sker på holdet. På Moodle kan du:

  • se planen over hele kurset, de enkelte undervisningsgange og hjemmearbejde

  • se undervisningsmaterialer, også ekstra materialer

  • kommunikere med din underviser og dine medkursister

  • følge med og indhente det forsømte, hvis du er fraværende i løbet af kurset



Undervisningsmateriale
Bitácora 2 Nueva edición - Edición híbrida - Libro del alumno ISBN 9788419236012 (grundbog)
Bitácora 2 Nueva edición, Cuaderno de ejercicios ISBN 9788416347674 (øvebog) fra forlaget Difusión.
Vi læser kapitel 0-2. Du kan købe bøgerne hos academicbooks.dk.
Der er 13-20 kursister på holdet.
Forberedelsestid: Ca. 2 timer om ugen.

Flavia Oregon

Flavia Oregon er født og opvokset i Peru, hvor hun har uddannet sig i kommunikation og social marketing fra Lima Universitet. Hun har arbejdet i en menneskerretighedsorganisation i Lima og i en NGO, der uddanner kvinder i Andesbjergene.
Hun stammer fra Quechua-folket, der er et oprindeligt folk i Peru, hvorfor hun har kendskab til deres verdensopfattelse indefra og interesserer sig for oprindelige folks rettigheder og menneskerrettigheder generelt.
Hun kom til Danmark for ca. 21 år siden for at sejle vikingeskib i Roskilde, hvilket hun stadig gør, og for at videreuddanne sig på Aalborg Universitet, hvor hun fik en kandidatgrad i udvikling og internationale forhold.
I Danmark har Flavia arbejdet som spansk tolk for borgere i Københavns Kommune, som privat spansklærer og som oversætter af diverse bøger, rapporter og dokumentarfilm. Hun har også arbejdet som international koordinator i et politisk parti og som sekretær og kommunikationsmedarbejder for flere latinamerikanske ambassader i København. Derudover har hun været aktiv i diverse foreninger, der formidler latinamerikansk kultur og politik, og hun har bl.a. undervist spansk til unge studerende, der skulle på ophold i Colombia.

Flavia siger:
“Som underviser lægger jeg vægt på en pædagogisk tilgang, der gør, at du lærer spansk hurtigt og let. Grundet min baggrund, uddannelse og erhvervserfaring formår jeg at formidle det spanske sprog og kultur, samt historiske og politiske forhold i Latinamerika, på en måde, så alle kan forstå det.
Jeg er kreativ, nysgerrig og udadvendt, og jeg lægger vægt på at skabe tryghed ved første møde.”

Vis mereVis mindre

A2.1 Spansk for let øvede

13. november - 22. januar

Tilmeld