Menu

Samtalecafé
DU3 modul 3 og 4

Start
lørdag 19. oktober
Pris
kr. 0
Lektioner
4
Start 19.10.2024
Periode 19.10.2024 til 19.10.2024
Lektioner 4
Hold nr.: 9157-24
Underviser cand.mag. Doroteja Radujko
 
Sted Valdemarsgade 16
Lokale 201.1
Tid lør 09.00 - 12.30
Pris kr. 0
Tid lør 09.00 - 12.30

Bliv endnu bedre til at tale dansk
Vil du forbedre dine danske samtalefærdigheder? Så er vores samtalecafé det perfekte sted for dig!
At tale dansk spontant i hverdagen kræver øvelse, og vores samtalecafé giver dig netop den mulighed. Vi tilbyder masser af tid og støtte til, at du kan øve dig i at føre samtaler på dansk.
I vores samtalecafé arbejder vi med en række forskellige emner, der er relevante for din dagligdag. Det kunne fx være:


  • mit liv i Danmark vs. mit hjemland

  • venner og bekendte

  • mit arbejde

  • ferie og rejser


Gennem disse samtaler får du ikke kun mulighed for at forbedre dit ordforråd, men også for at blive mere selvsikker og flydende på dansk.
På kurset er fokus udelukkende på samtale på dansk, lytning og udtale. Du vil få mulighed for at deltage aktivt, lytte til andre og modtage feedback, alt sammen med det formål at hjælpe dig med at blive mere komfortabel med at kommunikere på dansk i forskellige situationer.

Doroteja Radujko

Har du et yndlingssted i København?
"Mit yndlingssted i København er Det Kongelige Biblioteks Have – en lille smuk oase midt i byen. Haven ligger på Slotsholmen, mellem Christiansborg Slot og Det Kongelige Bibliotek. Den er fyldt med blomsterbede og gamle træer, og i midten finder man et lille bassin.
Det er utroligt, hvordan et så fredfyldt og charmerende sted kan ligge lige i byens travle centrum.
Her kommer folk for at holde picnic, læse bøger, gå en tur hånd i hånd, og på varme solskinsdage nyder man solen og solbader. Haven er omgivet af dansk historie og gammel arkitektur, men føles samtidig meget hyggelig og imødekommende."

Kan du anbefale en dansk forfatter?
"Hvis jeg skulle anbefale en dansk forfatter til dem, der lærer dansk, især begyndere, ville jeg vælge Helle Helle. Hendes hverdagsfortællinger, fx fra samlingen "Biler og dyr", er enkle i både sprog og handling, hvilket gør dem meget læsevenlige. Men der er også en dybde og mange subtile refleksioner mellem linjerne, som giver et indblik i dansk liv, mentalitet og værdier. Det gør dem særligt spændende at læse, især hvis man vil lære Danmark og danskerne bedre at kende."
Vis mereVis mindre

Samtalecafé
DU3 modul 3 og 4

19. oktober - 19. oktober

Venteliste