Menu

Diskussionsklub
DU3 modul 4 og 5

Start
mandag 14. oktober
Pris
kr. 0
Lektioner
6
Start 14.10.2024
Periode 14.10.2024 til 16.10.2024
Lektioner 6
Hold nr.: 9174-24
Underviser cand.mag. Irina Nielsen
 
Sted Borgergade 12, 1. sal
Lokale 108
Tid man 09.00 - 11.35
ons 09.00 - 11.35
Pris kr. 0
Tid man 09.00 - 11.35
ons 09.00 - 11.35

Diskutér endnu mere på dansk - kom med i diskussionsklubben
Dette kursus er designet specielt til kursister på de højere niveauer, der ønsker at finpudse deres evner i at argumentere og diskutere på dansk.
Vi fokuserer på avanceret samtaletræning og lærer dig at bruge sproglige markører for enighed og uenighed effektivt.

Vi arbejder bl.a. med:


  • Hvordan bygger man et argument op? Lær at opbygge stærke og overbevisende argumenter, der gør dig i stand til at deltage i komplekse diskussioner med selvtillid.

  • Lytte- og responsteknikker: Øv dig i at lytte aktivt til din samtalepartners argumenter og give konstruktiv og relevant respons.

  • Sproglige markører: Forstå og anvend de sproglige værktøjer, der viser enighed og uenighed i samtaler. Det er nemlig essentielt, når du skal navigere i diskussioner og debatter.



Aktuelle emner
Vi tager fat på aktuelle samfundsemner og diskuterer dem indgående på dansk. På den måde får du nemlig mulighed for at øve dine debatfærdigheder i en kontekst, der afspejler virkelige samtaler og debatter.

Kurset er ideelt for dig, der allerede har et godt greb om dansk, men som ønsker at tage dine færdigheder til næste niveau ved at lære at argumentere og diskutere.
Vi glæder os til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at blive en mester i dansk argumentation og debat!

Irina Nielsen

Irina anbefaler:
Hvad er dit yndlingssted uden for København?
”Jeg er ret vild med Frilandsmuseet – et stort udendørs museum, hvor man har samlet huse og gårde fra gamle dage. Man kan nemt bruge hele dagen på at vandre rundt mellem de smukke bygninger og forestille sig, hvordan man levede for nogle hundrede år siden. Mange af husene kan man også gå ind i og se de gamle møbler og redskaber, som man brugte før i tiden. Museet har kun åbent i sommerhalvåret, til gengæld er det et livligt og farverigt sted. Der er ofte mange forskellige aktiviteter for børn, så det kan også anbefales som en hyggelig familieoplevelse.”

Hvem er din danske yndlingsforfatter?
”Iselin Hermann. Hun skriver så smukt og poetisk, men samtidig meget let og moderne. Hun er rigtig god til at beskrive følelser meget præcist, og handlingen i hendes bøger er altid fængende. Så pas på med at give dig til at læse før sengetid, hvis du skal tidligt op dagen efter!”

Vis mereVis mindre

Diskussionsklub
DU3 modul 4 og 5

14. oktober - 16. oktober

Tilmeld