Menu

Diskussionsklub
DU3 modul 4 og 5 - online

Start
mandag 14. oktober
Pris
kr. 0
Lektioner
6
Start 14.10.2024
Periode 14.10.2024 til 16.10.2024
Lektioner 6
Hold nr.: 9176-24
Underviser cand.mag. Michael Eriksen
 
Sted online
Lokale Zoom
Tid man 17.30 - 20.00
ons 17.30 - 20.00
Pris kr. 0
Tid man 17.30 - 20.00
ons 17.30 - 20.00

Finpuds dine evner i at diskutere på dansk - online
På Studieskolens onlinekurser kan du blive bedre til at tale dansk hjemmefra, fra dit arbejde, hvis du sidder på en café - eller lige hvor det passer dig.
Dette kursus er designet specielt til kursister på de højere niveauer, der ønsker at finpudse deres evner i at argumentere og diskutere på dansk.
Vi fokuserer på avanceret samtaletræning, og du lærer at bruge sproglige markører for enighed og uenighed effektivt.

Vi arbejder bl.a. med:


  • Hvordan bygger man et argument op? Lær at opbygge stærke og overbevisende argumenter, der gør dig i stand til at deltage i komplekse diskussioner med selvtillid.

  • Lytte- og responsteknikker: Øv dig i at lytte aktivt til din samtalepartners argumenter og give konstruktiv og relevant respons.

  • Sproglige markører: Forstå og anvend de sproglige værktøjer, der viser enighed og uenighed i samtaler. Det er nemlig essentielt, når du skal navigere i diskussioner og debatter.



Aktuelle emner
Vi tager fat på aktuelle samfundsemner og diskutere dem indgående på dansk. På den måde får du mulighed for at øve dine debatfærdigheder i en kontekst, der afspejler virkelige samtaler og debatter.

Teknikken arbejder for dig
Du behøver ikke være en teknikhaj for at deltage, men din oplevelse af undervisningen bliver bedst, hvis dit webkamera og din mikrofon er af en rimelig kvalitet.
Som onlinekursist deltager du i undervisningen i Zooms virtuelle klasseværelse, hvor du både kan tale med din underviser, række hånden op og arbejde i mindre grupper med de andre kursister.

Kurset er ideelt for dig, der allerede har et godt greb om dansk, men som ønsker at tage dine færdigheder til næste niveau ved at lære at argumentere og diskutere.
Vi glæder os til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at blive en mester i dansk argumentation og debat!

Michael Eriksen

Michael anbefaler:
Mit yndlingssted i København

”Et af mine yndlingssteder i København er Refshaleøen. En gammel industriø, hvor der engang lå et stort skibsværft, der nu er lavet om til legeplads for iværksættere og kreative sjæle.
Her ligger bl.a. nordens største streetfoodmarked, hvor man kan smage mad fra mange forskellige steder i verden og deltage i forskellige underholdende events.
De store åbne områder bruges bl.a. til koncerter og festivaler, og de store gamle industribygninger har fået nyt liv og er blomstret op på ny.
Det er et helt unikt sted med en speciel stemning og ro, hvor en særlig industrihavnsnostalgi kommer til udtryk, der står i kontrast til den polerede modernisering, der ellers præger store dele af Københavns Havn. Det er et spændende sted at gå på opdagelse, og her finder man masser af liv og gode oplevelser.”

Vis mereVis mindre

Diskussionsklub
DU3 modul 4 og 5 - online

14. oktober - 16. oktober

Tilmeld