Menu

Grammatik
DU2 modul 3 og 4

Start
onsdag 16. oktober
Pris
kr. 0
Lektioner
6
Start 16.10.2024
Periode 16.10.2024 til 18.10.2024
Lektioner 6
Hold nr.: 9110-24
Underviser Karen Bidstrup Mortensen
 
Sted Valdemarsgade 16
Lokale 307.1
Tid ons 09.00 - 11.35
fre 09.00 - 11.35
Pris kr. 0
Tid ons 09.00 - 11.35
fre 09.00 - 11.35

Mere dansk grammatik
Har du brug for at få øvet dine grammatiske færdigheder? Så er dette kursus perfekt for dig! Vi bygger oven på basisgrammatikken og hjælper dig til at forstå og bruge grammatik bedre.
Vi arbejder fx med:


  • Sætninger: Lær, hvordan du konstruerer korrekte sætninger. Vi gennemgår forskellige sætningsstrukturer

  • Ordklasser: Få styr på de forskellige ordklasser, såsom substantiver, verber, adjektiver og pronomener. Vi ser på, hvordan de bruges i sætninger, og hvilke funktioner de har.

  • Ordenes bøjninger: Øv dig i at bøje ord korrekt. Vi arbejder med de vigtigste bøjningsmønstre.


Derudover dykker vi ned i specifikke grammatiske regler og undtagelser, der ofte volder problemer. Vores dygtige undervisere hjælper dig, så du bliver endnu bedre til grammatik.

Karen Bidstrup Mortensen

Karen anbefaler:
Har du et yndlingssted i København?
”Et af mine yndlingssteder i København er Fælledparken. Jeg bor tæt på parken og kommer der dagligt. Det er et af byens rekreative områder, og her er der plads til både motion, leg, fordybelse, ro og inspiration. Jeg har boet mange år i Atacamaørkenen i Chile og sætter derfor særligt pris på de udstrakte græsplæner og store træer. Jeg holder af at følge årstidernes gang i parken. Om sommeren er et af mine favoritsteder Dansepladsen på hjørnet af Edel Sauntes Allé og Øster Allé, hvor jeg elsker at danse tango og salsa. I juni og juli måned er der ’Sommerdans’ på pladsen, og her kan du få gratis danseundervisning i mange forskellige stilarter – også i dansk folkedans!”

Har du et yndlingssted uden for København?
”En oase udenfor København, jeg tit besøger, er kunstmuseet Louisiana i Humlebæk. Her mødes kunst, kultur og arkitektur i et harmonisk samspil med naturen. Jeg afslutter gerne mit besøg i cafeen, hvor jeg nyder en kop kaffe og den smukke udsigt over Øresund til Sverige.”

Vis mereVis mindre

Grammatik
DU2 modul 3 og 4

16. oktober - 18. oktober

Tilmeld