Menu

Skriveworkshop
DU2 modul 5 og 6

Start
lørdag 19. oktober
Pris
kr. 0
Lektioner
4
Start 19.10.2024
Periode 19.10.2024 til 19.10.2024
Lektioner 4
Hold nr.: 9130-24
Underviser cand.mag. Yüksel Sertdemir
 
Sted Valdemarsgade 16
Lokale 006.1
Tid lør 09.00 - 12.30
Pris kr. 0
Tid lør 09.00 - 12.30

Lær at skrive forskellige teksttyper på dansk
På kurset arbejder vi med forskellige typer af mindre tekster og de genretræk, der karakteriserer de forskellige teksttyper.
Du får mulighed for at skrive forskellige teksttyper, så du får en bred vifte af erfaringer og færdigheder inden for skriftlig dansk.
Vi skriver i klassen, retter sammen og diskuterer grammatik, ordforråd og sammenhæng.
De to undervisningsgange indeholder praktiske skriveøvelser, hvor du får feedback fra både undervisere og medkursister. Dette samarbejde hjælper dig med at forbedre din skrivestil og forstå de nuancer, der gør en tekst effektiv og klar.
Der vil være fokus på at skabe sammenhængende og strukturerede tekster, hvor du lærer at bruge overgangsord og sætninger, der gør dine tekster mere flydende.
Kom og oplev, hvordan du kan forbedre dine skrivefærdigheder i et støttende og inspirerende læringsmiljø. Med vores kursus vil du snart føle dig mere sikker på at skrive på dansk og være i stand til at tackle forskellige skriveopgaver med lethed.

Yüksel Sertdemir

Yüksel anbefaler:
Har du et yndlingssted i København?
”Jeg bor selv udenfor København, og når jeg går en tur med venner og familie i København, får jeg en oplevelse af en særdeles smuk og historisk by med en hyggelig og nostalgisk stemning. Nyhavn og Langelinie er absolut nogle af mine favoritsteder i København, som er værd at besøge om sommeren. Strøget, som en af det længste gågader i Europa, er absolut også et af de steder, som jeg går en tur i, da det giver en autentisk og farverig oplevelse af Indre By København.”

Vis mereVis mindre

Skriveworkshop
DU2 modul 5 og 6

19. oktober - 19. oktober

Tilmeld