Menu

Onlinesamtale
DU3 modul 3 og 4

Start
mandag 14. oktober
Pris
kr. 0
Lektioner
6
Start 14.10.2024
Periode 14.10.2024 til 16.10.2024
Lektioner 6
Hold nr.: 9158-24
Underviser cand.mag. Peter Due Jensen
 
Sted online
Lokale Zoom
Tid man 17.30 - 20.00
ons 17.30 - 20.00
Pris kr. 0
Tid man 17.30 - 20.00
ons 17.30 - 20.00

Bliv endnu bedre til at tale dansk
Vil du forbedre dine danske samtalefærdigheder? Så er vores online samtalecafé det perfekte sted for dig!
På Studieskolens onlinekurser kan du blive bedre til at tale dansk hjemmefra, fra dit arbejde, hvis du sidder på en café - eller lige hvor det passer dig.

At tale dansk spontant i hverdagen kræver øvelse, og vores samtalecafé giver dig netop den mulighed. Vi tilbyder masser af tid og støtte til, at du kan øve dig i at føre samtaler på dansk.
I vores samtalecafé arbejder vi med en række forskellige emner, der er relevante for din dagligdag. Det kunne fx være:


  • mit liv i Danmark vs. mit hjemland

  • venner og bekendte

  • mit arbejde

  • ferie og rejser



Gennem disse samtaler får du ikke kun mulighed for at forbedre dit ordforråd, men også for at blive mere selvsikker og flydende på dansk.
På kurset er fokus udelukkende på samtale på dansk, lytning og udtale. Du vil få mulighed for at deltage aktivt, lytte til andre og modtage feedback, alt sammen med det formål at hjælpe dig med at blive mere komfortabel med at kommunikere på dansk i forskellige situationer.
Teknikken arbejder for dig
Du behøver ikke være en teknikhaj for at deltage, men din oplevelse af undervisningen bliver bedst, hvis dit webkamera og din mikrofon er af en rimelig kvalitet.
Som onlinekursist deltager du i undervisningen i Zooms virtuelle klasseværelse, hvor du både kan tale med din underviser, række hånden op og arbejde i mindre grupper med de andre kursister.

Peter Due Jensen

Peter anbefaler:
Har du et yndlingssted i København?
”Mit yndlingssted i København er Grand Biografen i Mikkel Bryggers Gade. De har et fornemt repertoire med både danske og udenlandske (ikke kun amerikanske) kvalitetsfilm. Desuden en café med atmosfære og et rigt udvalg af filmtidsskrifter og bøger.”

Har du et yndlingssted uden for København?
”Mit yndlingssted uden for København skifter lidt, men i de senere år har det været Strandvejen, fortsættelsen af Østerbrogade ud af byen mod nord langs med kysten. Bedst er Charlottenlund Fort, hvorfra man kan bade i Øresund og få sig en is eller en kop kaffe.”

Vis mereVis mindre

Onlinesamtale
DU3 modul 3 og 4

14. oktober - 16. oktober

Tilmeld