Menu

Skriveworkshop
DU3 modul 4 og 5

Start
tirsdag 15. oktober
Pris
kr. 0
Lektioner
6
Start 15.10.2024
Periode 15.10.2024 til 17.10.2024
Lektioner 6
Hold nr.: 9182-24
Underviser cand.mag. Jamal Joudeh
 
Sted Valdemarsgade 16
Lokale 307.1
Tid tir 17.30 - 20.00
tor 17.30 - 20.00
Pris kr. 0
Tid tir 17.30 - 20.00
tor 17.30 - 20.00

Lær at udtrykke dine tanker klart og præcist på skriftligt dansk
På dette skrivekursus arbejder vi især med de argumenterende tekster. Vi ser på genretræk, vi arbejder med ordforråd, der viser enighed eller uenighed, og vi fokuserer på, at du bliver bedre til at skrive længere, sammenhængende tekster.
Vi skriver i klassen, retter sammen og diskuterer grammatik, ordforråd og sammenhæng.
Begge undervisningsgange indeholder praktiske skriveøvelser, hvor du får feedback fra både undervisere og medkursister. Dette samarbejde hjælper dig med at forbedre din skrivestil og forstå de nuancer, der gør en tekst effektiv og klar.
Ud over skriveøvelser gennemgår vi også de vigtigste grammatiske regler og strukturer, der er nødvendige for at skrive korrekt på dansk.
Der vil være fokus på at skabe sammenhængende og strukturerede tekster, hvor du lærer at bruge overgangsord og sætninger, der gør dine tekster mere flydende.
Vores erfarne undervisere vil hjælpe dig med at blive en mere selvsikker og kompetent skribent på dansk. De guider dig gennem de forskellige skridt i skriveprocessen og sikrer, at du får de nødvendige værktøjer og teknikker til at udtrykke dine tanker klart og præcist.

Jamal Joudeh

Jamal anbefaler:
Har du et yndlingssted i København?
”Mit yndlingssted i København er helt klart Nørrebro, der byder på forskellighed og på et pulserende byliv. Et andet dejligt sted i verden er Torino – magiens by. Cafeen Albicerin er et af mine yndlingssteder i byen.”

Hvem er din yndlingsforfatter?
”Jeg har mange yndlingsforfattere, bl.a. danske forfattere som Kim Leine og Martin Andersen Nexø, men også Gabriel García Márquez, Joseph Conrad, Umberto Eco, Naguib Mahfouz m.m.”

Vis mereVis mindre

Skriveworkshop
DU3 modul 4 og 5

15. oktober - 17. oktober

Venteliste