Menu

Lørdagsvandring
Alle niveauer

Start
lørdag 19. oktober
Pris
kr. 0
Lektioner
4
Start 19.10.2024
Periode 19.10.2024 til 19.10.2024
Lektioner 4
Hold nr.: 9187-24
Underviser cand.mag. Peter Due Jensen
cand.mag. Christina Balslev
 
Sted Borgergade 12, 1. sal
Lokale 107
Tid lør 09.00 - 12.30
Pris kr. 0
Tid lør 09.00 - 12.30

Oplev København og lær dansk på vores lørdagsbyvandring
Kom med på vores lørdagsbyvandring og lær dansk, mens du bevæger dig rundt i smukke København. Dette kursus kombinerer sproglæring med kulturelle oplevelser, hvilket gør din sprogundervisning både spændende og berigende.

Udforskning af København
Vi går sammen på opdagelse i Københavns maleriske gader og kvarterer, hvor vi besøger kendte landemærker, skjulte perler og historiske steder. Undervejs øver vi os i dansk ved at beskrive, diskutere og stille spørgsmål om de forskellige seværdigheder.

Mål og udbytte
Kurset er designet til at forbedre dit mundtlige dansk. Gennem praktisk anvendelse af sproget i autentiske omgivelser får du en dybere forståelse og en mere nuanceret brug af dansk. Samtidig får du en unik mulighed for at lære København bedre at kende og opleve byens kultur og historie på nært hold.

Kom med på vores lørdagsbyvandring i København og oplev, hvordan sprogundervisning og kulturel udforskning kan gå hånd i hånd.

Vi mødes på Studieskolen, Borgergade 12, 1. sal, lokale 110.

Peter Due Jensen

Peter anbefaler:
Har du et yndlingssted i København?
”Mit yndlingssted i København er Grand Biografen i Mikkel Bryggers Gade. De har et fornemt repertoire med både danske og udenlandske (ikke kun amerikanske) kvalitetsfilm. Desuden en café med atmosfære og et rigt udvalg af filmtidsskrifter og bøger.”

Har du et yndlingssted uden for København?
”Mit yndlingssted uden for København skifter lidt, men i de senere år har det været Strandvejen, fortsættelsen af Østerbrogade ud af byen mod nord langs med kysten. Bedst er Charlottenlund Fort, hvorfra man kan bade i Øresund og få sig en is eller en kop kaffe.”

Vis mereVis mindre

Christina Balslev

 

Lørdagsvandring
Alle niveauer

19. oktober - 19. oktober

Tilmeld