Menu

Brætspilsaften
Alle niveauer

Start
mandag 14. oktober
Pris
kr. 0
Lektioner
3
Start 14.10.2024
Periode 14.10.2024 til 14.10.2024
Lektioner 3
Hold nr.: 9193-24
Underviser cand.mag. Jamal Joudeh
BA Maj Howardsen
 
Sted Valdemarsgade 16
Lokale 203.1
Tid man 17.30 - 20.00
Pris kr. 0
Tid man 17.30 - 20.00

Bliv bedre til dansk, mens vi spiller brætspil
Elsker du også brætspil? Lær dansk på en anderledes og sjov måde, hvor der er rig mulighed for at tale dansk sammen med dine medkursister.
På denne aften spiller vi en masse spil, der gør sprogtilegnelsen både underholdende og effektiv. Aftenen er designet til at fremme aktiv deltagelse og samarbejde, og det hjælper dig med at forbedre dine sprogfærdigheder, når du får sjove udfordringer og skal tale dansk i en konkret situation.
Uanset om du er nybegynder eller har lidt erfaring med dansk, vil du finde aktiviteter, der passer til dit niveau. Vi spiller mange forskellige spil, hvor du kan øve udtale, udvide dit ordforråd og forbedre din grammatik på en afslappet og opmuntrende måde.
Vores erfarne undervisere er der for at guide dig gennem hvert skridt og sikrer, at du og dine medkursister deltager i en venskabelig og støttende atmosfære.
Kom og oplev, hvordan du kan gøre din sprogindlæring til en leg med vores spændende brætspil.
Vi glæder os til at byde dig velkommen til en lærerig og fornøjelig danskoplevelse!

Jamal Joudeh

Jamal anbefaler:
Har du et yndlingssted i København?
”Mit yndlingssted i København er helt klart Nørrebro, der byder på forskellighed og på et pulserende byliv. Et andet dejligt sted i verden er Torino – magiens by. Cafeen Albicerin er et af mine yndlingssteder i byen.”

Hvem er din yndlingsforfatter?
”Jeg har mange yndlingsforfattere, bl.a. danske forfattere som Kim Leine og Martin Andersen Nexø, men også Gabriel García Márquez, Joseph Conrad, Umberto Eco, Naguib Mahfouz m.m.”

Vis mereVis mindre
Maj Howardsen

Maj Howardsen

Maj anbefaler:
Har du et yndlingssted i København?
"Den stemning, jeg fornemmer, når jeg bevæger mig gennem byen og kigger på små, hyggelige fortovscafeer, cykler gennem travle lyskryds eller tager en afslappende tur i Kongens Have, er det, jeg elsker allermest ved København.
Det er ved at bruge byen og opleve den, at man lettest lærer det danske sprog. Om det så er ved roligt at bestille wienerbrød hos sit yndlingsbageri og betragte de forbipasserende med en kop kaffe i hånden, eller ved at tilmelde sig det lokale sportshold og lære sproget med høj puls - så er der masser af muligheder i fantastiske København."

Har du et sted eller en aktivitet, du særligt vil anbefale?
"Jeg vil selv anbefale en lækker kanelsnegl med masser af glasur hos en lokal bager og en svømmetur i havnebadene. Det kan gøres året rundt, hvis man altså er frisk på en kold dukkert og en tur i sauna om vinteren."

Vis mereVis mindre

Brætspilsaften
Alle niveauer

14. oktober - 14. oktober

Tilmeld