Menu

Udtaleværksted
DU2 modul 3 og 4

Start
tirsdag 15. oktober
Pris
kr. 0
Lektioner
6
Start 15.10.2024
Periode 15.10.2024 til 17.10.2024
Lektioner 6
Hold nr.: 9113-24
Underviser cand.mag. Michael Eriksen
 
Sted Valdemarsgade 16
Lokale 303.1
Tid tir 09.00 - 11.35
tor 09.00 - 11.35
Pris kr. 0
Tid tir 09.00 - 11.35
tor 09.00 - 11.35

Udtale for let øvede
Har du brug for at finpudse din udtale på dansk? Så glæd dig til to intensive dage med fokus på at hjælpe dig med at få din udtale på plads.
På kurset arbejder vi med forskellige aspekter af udtale, herunder prosodi, flydende udtale og enkeltlyde.
Vi tilpasser undervisningen til dine behov og færdigheder og arbejder både individuelt og i grupper. Vi arbejder praktisk og konkret, så du får masser af muligheder for at øve dig i klassen.

Vores mål er klart!
Vi vil hjælpe dig med at blive forstået, når du taler dansk på din arbejdsplads, på dit studie eller med din danske familie og venner.
Vi skaber et læringsmiljø, der tager udgangspunkt i et let dansk ordforråd, så du kan føle dig tryg og støttet i din sproglige udvikling.
Glæd dig til en intensiv og givende læringsoplevelse, hvor du kan se dine udtalefærdigheder blomstre og vokse!

Michael Eriksen

Michael anbefaler:
Mit yndlingssted i København

”Et af mine yndlingssteder i København er Refshaleøen. En gammel industriø, hvor der engang lå et stort skibsværft, der nu er lavet om til legeplads for iværksættere og kreative sjæle.
Her ligger bl.a. nordens største streetfoodmarked, hvor man kan smage mad fra mange forskellige steder i verden og deltage i forskellige underholdende events.
De store åbne områder bruges bl.a. til koncerter og festivaler, og de store gamle industribygninger har fået nyt liv og er blomstret op på ny.
Det er et helt unikt sted med en speciel stemning og ro, hvor en særlig industrihavnsnostalgi kommer til udtryk, der står i kontrast til den polerede modernisering, der ellers præger store dele af Københavns Havn. Det er et spændende sted at gå på opdagelse, og her finder man masser af liv og gode oplevelser.”

Vis mereVis mindre

Udtaleværksted
DU2 modul 3 og 4

15. oktober - 17. oktober

Tilmeld