Menu

Skriveworkshop
DU3 modul 3 og 4

Start
onsdag 16. oktober
Pris
kr. 0
Lektioner
6
Start 16.10.2024
Periode 16.10.2024 til 18.10.2024
Lektioner 6
Hold nr.: 9164-24
Underviser cand.mag. Tilo Krause
 
Sted Valdemarsgade 16
Lokale 202.1
Tid ons 09.00 - 11.35
fre 09.00 - 11.35
Pris kr. 0
Tid ons 09.00 - 11.35
fre 09.00 - 11.35

Lær at skrive forskellige teksttyper på dansk
På kurset arbejder vi med forskellige typer af mindre tekster og de genretræk, der karakteriserer de forskellige teksttyper.
Du vil få mulighed for at skrive mange forskellige teksttyper, så du får en bred vifte af erfaringer og færdigheder inden for skriftlig dansk.
Vi skriver i klassen, retter sammen og diskuterer grammatik, ordforråd og sammenhæng. Begge undervisningsgange indeholder praktiske skriveøvelser, hvor du får feedback fra både undervisere og medkursister. Dette samarbejde hjælper dig med at forbedre din skrivestil og forstå de nuancer, der gør en tekst effektiv og klar.
Ud over skriveøvelser gennemgår vi også de vigtigste grammatiske regler og strukturer, der er nødvendige for at skrive korrekt på dansk. Vi arbejder med at udvide dit ordforråd, og du lærer, hvordan du bruger ord og udtryk præcist og hensigtsmæssigt i forskellige sammenhænge.
Kom og oplev, hvordan du kan forbedre dine skrivefærdigheder i et støttende og inspirerende læringsmiljø. Med vores kursus vil du snart føle dig mere sikker på at skrive på dansk og være i stand til at tackle forskellige skriveopgaver med lethed.

Tilo Krause

Tilo anbefaler:
Har du et yndlingssted i København?
"I København er jeg mest glad for Amager, den ø, hvor jeg også bor. Her finder man bl.a. den Grønlandske Handels Plads, hvorfra skibene i gamle dage sejlede til Grønland om foråret. I dag ligger kulturhuset Nordatlantiens Brygge her, hvor man kan snuse lidt til de arktiske egne.
På Amager ligger også Københavns Lufthavn, hvorfra man kan komme ud i hele den store verden. Jeg cykler tit derud og kigger på de startende og landende fly.”

Hvad med uden for København?
”Uden for København kan jeg bedst lide Gedser – Danmarks sydligste by. Herfra sejler færgerne til Tyskland, og der ligger et hyggeligt lille museum, hvor man kan kigge på gamle jernbanevogne. Den gamle togstation i Gedser optræder også i Danmarks mest kendte tv-serie ’Matador’ som Korsbæk Station.”

Hvilken dansk musiker holder du af?
”Min danske yndlingsmusiker – hmmm, måske Carl Nielsen? Alle i Danmark kender jo hans sange, men jeg kan nu bedst lide hans symfonier. Især den femte, hvor lilletrommen går amok og konstant prøver at forstyrre musikken. Men det lykkes ikke til sidst – orkestret løber med sejren!”

Vis mereVis mindre

Skriveworkshop
DU3 modul 3 og 4

16. oktober - 18. oktober

Tilmeld