Menu

B2 Actualidad y gramática

Start
tirsdag 3. september
Pris
kr. 2.720
Nedsat pris
kr. 2.515
Lektioner
34
Start 03.09.2024
Periode 03.09.2024 til 21.01.2025
Lektioner 34
Hold nr.: 1345-24
Underviser master Carmen Benito Peláez
 
Sted Gothersgade 14, 1. sal
Lokale 106A
Tid tir 17.30 - 19.10
Pris kr. 2.720
Nedsat pris kr. 2.515
Tid tir 17.30 - 19.10

¿Te encanta hablar español?
Este curso es para ti que ya hablas español y te apasiona la cultura de los países hispanohablantes.
Perfeccionarás y mejorarás tu nivel de español con materiales interesantes y divulgativos a través de tareas comunicativas.

La actualidad del mundo hispanohablante
En este curso argumentas sobre temas variados de actualidad. Mejoras tu espontaneidad y fluidez en el habla, así como incrementas tu conocimiento de la lengua a través de artículos y videos publicados en medios hispanohablantes. Amplias tu repertorio lingüístico y gramatical, utilizándolo de manera correcta y apropiada.
Los ejercicios se llevan a cabo de forma individual, en parejas, grupos o pleno. Durante las sesiones del curso se utilizará el español para comunicarnos.

Plataforma digital Moodle
Moodle es el entorno de aprendizaje en línea de Studieskolen, que utilizamos en todos los cursos. Aquí puedes contactar a tus compañeros y comunicaros sobre lo que pasa en clase. Además, puedes:


  • Ver el programa del curso, los materiales y los deberes de cada semana

  • Acceder a videos y otro material adicional del curso

  • Comunicarte con tu profesor

  • Seguir y encontrar los materiales que se tratan durante las sesiones en caso de ausencia durante el curso



Material del curso
El material se pondrá a disposición del grupo en la plataforma digital Moodle.
Como punto de partida para trabajar la gramática se utilizará el libro Tag tyren ved hornene, que se puede comprar en tengbergmedia.com.

Información práctica
B2 Actualidad y gramática es para ti que has seguido los niveles A1.1-B2.4 o para ti que ya dominas el español ampliamente y quieres reforzar y refinar tu nivel de lengua para discutir y comentar temas de cualquier tipo en un modo coherente y sin muchos errores, además de seguir aprendiendo a usar la lengua con nuevo vocabulario, diferentes matices y registros.
Hay entre 10 y 16 estudiantes en la clase.
Tiempo de preparación: aprox. 2 horas a la semana.
No hay clase (Der er ingen undervisning) 7/1.

Carmen Benito Peláez

Carmen kommer fra Valencia, der er Spaniens tredjestørste by og en populær destination blandt danskerne. Hun er filolog og underviser i spansk og engelsk.
Hun har en bachelor i English Studies fra Universitat de València og University of Warwick, hvor hun lærte om forskellige aspekter relateret til kultur, historie, litteratur og undervisning i det engelske sprog. Senere afsluttede hun sin kandidatuddannelse, der gav hende kompetencer til at undervise i engelsk som fremmedsprog på Valencia Catholic University. Senere tog hun en kandidatgrad i spansk som fremmedsprog på Valencia International University.
Takket være disse kandidatgrader har hun specialiseret sig inden for undervisning i fremmedsprog, og hun har god viden om både forskellige sprogtilegnelsesmetodikker og nøgleaspekter inden for fremmedsprogsundervisning.
Mens Carmen studerede, indgik hun i lærerteams i både Spanien og Danmark, herunder som underviser i spansk på Frederiksberg Gymnasium. Derudover har hun de sidste par år arbejdet som privatlærer for et væld af elever i forskellige aldre.

Carmen fortæller om sin undervisningsmetode:
”Jeg går ind for undervisning, hvor målsproget er drivkraften i de fleste timer. Jeg fremmer dermed samtaletimer, debatter og større kontakt mellem kursisterne. Desuden anser jeg det for afgørende, at eleverne udforsker kritisk og reflekterende tænkning, samtidig med at de udvikler sproglige færdigheder og lærer om kulturelle og interessante aspekter af sproget.”

Carmen anbefaler:

Litteratur: "El Día de los Santos Inocentes af Miguel Delibes er en indtagende bog, der skildrer det landlige Spanien i efterkrigstiden.
Patria af Fernando Aramburu fortæller om en families oplevelser i den periode, der er kendt som "Años Pomo" – en periode præget af tilstedeværelsen af en meget populær og frygtet terrorgruppe i Spanien.
Cien Años de Soledad af Gabriel García Márquez er en fiktiv roman, der handler om en familie, der gentager de samme fejl generation efter generation."
Gastronomi: "I Valencia anbefaler jeg restauranten ”La Alegría de la Huerta”, hvor man kan prøve de forskellige risretter fra Valencia. "Paella Valenciana" er selvfølgelig den mest populære.
I København ligger ”Pastor Tacos”, en meget hyggelig mexicansk restaurant, hvor du kan få byens bedste tacos."
Steder at besøge: "I Spanien er Madrid og Barcelona to nøglebyer på grund af det store antal museer, monumenter og haver. Men der er også andre byer som Valencia, Sevilla, Granada og San Sebastián, hvor du kan se den store kontrast mellem den nordlige og sydlige del af landet. Disse byer er et godt udgangspunkt for at udforske kulturen og de store naturrigdomme på Den Iberiske Halvø."
Læringstip: ”Som sproglærer anbefaler jeg, at du øver sproget hver dag på den ene eller anden måde, eksempelvis ved at se simple serier med undertekster på målsproget, lytte til podcasts, der er tydelige at forstå, samt lytte til musik, mens du læser sangens tekst.
Jeg anbefaler også, at du læser mindst én artikel eller nyhed på målsproget. Læringsprocessen kan være langsom og besværlig, men ... Motivationen bør aldrig gå tabt!”


 
 

Vis mereVis mindre

B2 Actualidad y gramática

3. september - 21. januar

Tilmeld